Σελίδες

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Πολιτική δίωξη του συνέλληνα αγωνιστή Ιφικράτη από την τρόικα και την κατοχική κυβέρνηση

Την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου αιφνιδιαστικά, και ενώ ολη η χώρα κινούνταν σε ρυθμούς εορτών, οι πραιτοριανοί της κατοχικής κυβέρνησης συνέλαβαν τον συναγωνιστή Ιφικράτη Αμυρά με πρόσχημα οικονομικούς λόγους.


Για να μην δημιουργούνται αμφιβολίες θα πρέπει να αναφέρουμε ότι και στην ιστορική περίπτωση του Αλ Καπόνε ο εν λόγο εγκληματίας συνελήφθη για παρόμοιους λόγους, όταν η κύρια κατηγορία του φόνου δεν μπορούσε να στοιχειοθετηθεί.

Το σχέδιο ήταν προμελετημένο αφού σχεδίαζαν οι πράκτορες της τρόικας και της ευρωπαϊκής ισοπεδωτικής εξίσωσης, μετά την σύλληψη των πυρήνων πραγματικής αντίστασης, να περάσουν τα αντιασφαλιστικά και εθνοκτόνα μέτρα τους.

Ο συναγωνιστής κρατείται στην ΣΤ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλού.

Οι πληροφορίες είναι πολύ ενθαρρυντικές. Πατριωτικές ομάδες και ανένταχτοι Έλληνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό συσπειρώνονται για να συνδράμουν στον έρανο για τα δικαστικά έξοδα για την αίτηση αποφυλάκισης του Ιφικράτη Αμυρά. Καλέστε στο 6933348800 (0030 για τους ομογενείς του εξωτερικού) για να σας δοθούν στοιχεία για την ταχυδρομική επιταγή. Λόγο των capital control δεν μπορεί να ανοιχτεί τραπεζικός λογαριασμός. Κάθε ποσό είναι σημαντικό και θα καταγραφεί. Πρέπει να πληρωθούν πρώτα τα παράβολα.


Παρακαλείστε όσοι διαβάζεται τον τοίχο του Αμυρά να κοινοποιείτε τα νέα, ώστε να βρεθούν περισσότερα άτομα από την Ελλάδα ή το Εξωτερικό. Ακόμα και με μικροποσά μπορεί να μαζευτεί το παράβολο για το δικαστήριο. H κατάσταση είναι πολύ σοβαρή.  

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΦΙΚΡΑΤΗ
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ FACE BOOK KAI OYTE ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ !!
    ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ????
    ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ????
    ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ
    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή